Chi Nei Tsang

Orgaanmassage

*Nieuw

Orgaanmassage is een diepe buikmassage op de interne organen. Het is een krachtige, eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het buikgebied en van daaruit het hele lichaam op een directe, diepe en zachte manier vrijmaakt. Dit alles stimuleert de zelfhelende kracht van het totale lichaam...

Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Onze levensenergie stroomt door interne kanalen, zoals bloedvaten, zenuwstelsel, lymfebanen, e.a. waarbij de buik en haar organen functioneren als centraal controlecentrum die de werking van je lichaam mooi op elkaar afstemt.

Wat kan dit voor jou betekenen ?

Je leert een fijne, directe en openende massage in de buikregio kennen. Het is een manier om eventuele spanningen in de organen op te heffen, maar bovenal om de oorspronkelijke, gezonde kwaliteit en beweeglijkheid van de organen te (her)ontdekken. Je werkt per twee... zo leer je de massage zowel te geven, als te ontvangen. We gebruiken de typische kwaliteit van de vijf elementen, hout - vuur - AARDE - metaal - water, om de aanraking af te stemmen op wat zich aandient in je lichaam. Tussendoor wisselen we af met yoga-oefeningen, zodat je lichaam de orgaanmassage des te meer kan ontvangen. Geen ervaring vereist... je toewijding is voldoende :) !


Toegankelijk voor iedereen met interesse.

Data
Voorjaar 2022


7/05/2022

Van 9u30 tot 16u00

Prijs
74 euro (incl. btw)Locatie
Huis van Meraki

Jan Davidsstraat 68,

3210 Kessel-lo

Docenten
Frank Van de Putte

Nobby ThysInschrijven