WELKOM

Ons Team

Konijn Api

Therapiedier

Cavia's Lucky, Milo, Sam en Yakari

Therapiedieren

Centrum 

natuur en gezondheid

in samenwerking met

Frank Van de Putte

Licentiaat Kinesitherapie

Nele Vanden Eede

Creatief agoge

Karin Demedts

Licentiaat psychologie

Alpaca's Yuki en Mirko

Therapiedieren

Frank Van de Putte

Lic. Kinesitherapie


Ik ben Frank, gehuwd met Nele en papa van drie lieve jonge kinderen: Nayeli, Fideel en Marilou.


Ik heb al van jongsaf een voorliefde voor wat de natuur mij brengt. Ik studeerde kinesitherapie en geraakte steeds meer geboeid door het sterke intelligentieveld van ons lichaam. Een fijne inspiratiebron hiertoe was de drie jarige opleiding 4-dimensioneel leven, die ik volgde bij Dirk Oellibrandt en Hilde Verhulst. Meer recent volgde ik bij lifeprojects de innerlijke alchemie 1, alchemie van creatie, ancestraal bewustzijn, alchemie van de wijze man en alchemie van bodywork essentials. Momenteel verdiep ik het levenskrachtritueel en vervolmaak ik stap voor stap de teacher training.


Naast mijn ruime ervaring met integraal lichaamswerk, hebben dieren me steeds op mijn pad geïnspireerd. Sinds ik de impact heb leren kennen van het 'huidig moment' op de mens-dier relatie, is mijn connectie met dieren volledig veranderd. Ze zijn momenteel een hartverwarmend deel van mijn leven, mijn werk en van datgene wat ik aan de wereld wil aanreiken :) !

Nele Vanden Eede

Creatief agoge


Nele is oprichter van de Kliederkeet en verzorgt de kinderkampen tijdens de zomermaanden.


In samenwerking met...

Samen vormen we een multidisciplinair team

Karin Demedts

Klinisch psychologe


Karin Demedts is licentiaat in de klinische psychologie; optie kind, jeugdige en gezin (KULeuven), master in de dierengeneeskunde (UGent) en volgde een cursus Asinotherapie (Asino centrum Nederland). Zij is sinds 6 jaar actief in het onderwijs.Patricia Van Brussel

Deskundige dierengedrag

linxxdierengedragstherapie.be


Patricia Van Brussel schoolde zich om tot Animal Behaviour Technician (Odisee University of Applied Sciences). Ze is zaakvoerder van linxxdierengedragstherapie en volgde een opleiding in de Trust Technique bij James French.